olasz étterem

, Budapest, Váci utca 20.

Tel.: +36-30-527-6995

Cucina - Valentin nap

Cucina Valentin napi játék! Iratkozzon fel hírlevelünkre most Itt, mert a most feliratkozók közül kiválasztunk 1 szerencséset, akit megajándékozunk egy romantikus vacsorával 20.000 Ft-értékben! A játék feltétele, hogy a feliratkozást kommentben jelezze Facebook oldalunkon. Az ajándékutalvány 2017. 05. 30. ig beváltható.
Tovább a játékhoz >>


Cucina - Márton Nap

2016. november 11-től rendezzük éttermünkben a Márton napi liba napokat, melyre szeretettel várjuk Önt, kedves családját és barátait. A hagyomány szerint Márton nap a 40 napos adventi böjtöt megelőző utolsó nap, amikor megengedett a jóízű, gazdag falatozás. Valamint ekkor már le lehet vágni a hízott libát is és meglehet kóstolni az új borokat. Jöjjön el és kóstolja meg különleges libás ételeinket!


Cucina - Halloween

Kedves Vendégünk! Kóstolja meg Halloween-i ételeinket, és vegyen részt facebook játékunkban, hogy Ön lehessen a szerencsés, akit kiválasztunk és megajándékozunk egy Kétszemélyes vacsorával 20 000 Ft értékben. Látogasson el facebook oldalunkra a részletekért, 2016. október 27-31. között
Tovább a játékhoz >> Tovább a Halloween menühöz>>


Cucina - Valentin nap

Kedves Vendégünk! Vegyen részt Valentin napi facebook játékunkban és legyen ön a szerencsés akit megajándékozunk egy 20 000ft értékű vacsorával. Kóstolja meg Valentin Napi Chef ajánlatunkat, mely igazi romantikus különlegességeket tartogat és töltsön el nálunk egy felejthetetlen estét! Az ajánlat 2016. február 14-től érvényes. Tekintse meg Valentin napi menünket vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az aktuális chef ajánlatunkról és akcióinkról.
Tovább a játékhoz >> Tovább a Valentin napi menühöz>>


Zwack - Ennivaló Borászok

Kedves Vendégünk! A Zwack Izabella Borkereskedés csapata 2016. január 20-án egy közös főzésre és versenyre invitálta borász barátait, amiből nagyon jó hangulatú esemény ke-rekedett, a képek önmagukért beszélnek. A borok mellé felszolgált ételek receptjeit és alapanyagait a Cucina étterem és séfünk, Tóth Antal biztosította.     

Képek megtekintése>>


Cucina - Mikulás

Kedves Vendégünk! Vegyen részt Mikulás napi facebook nyereményjátékunkban és legyen ön a szerencsés, akit megajándékozunk egy 20 000 Ft értékű vacsorával. Válasszon kedvére finomságaink közül, engedje, hogy magával ragadja az ünnepi hangulat és töltsön el nálunk egy felejthetetlen estét! A játék 2015. november 30-tól december 06-ig érvényes. Tekintse meg aktuális menünket vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az aktuális chef ajánlatunkról és akcióinkról.
Facebook játék részletek>>     


Márton napi libaságok

2015. november 11. és 18. között rendezzük éttermünkben a Márton napi libahetet, melyre szeretettel várjuk Önt, kedves családját és barátait. A hagyomány szerint Márton nap a 40 napos adventi böjtöt megelőző utolsó nap, amikor megengedett a jóízű, gazdag falatozás. Valamint ekkor már le lehet vágni a hízott libát is. Jöjjön el és kóstolja meg különleges libaságainkat!
tekintse meg akciós menünket>>     
foglaljon asztalt>>


DiningCity - Étterem Hét a Cucinában

A tavaszi Étterem Hét óriási siker volt! A program folytatódik... 2015. október 12. és 18. között a DiningCity ismét megrendezi az ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT gasztro-programot! Ezen a héten több mint 120 magyarországi TOP étterem kínál különleges, 3 fogásos menüsorokat. Asztalfoglalás kizárólag online a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül lehetséges, szeptember 23-tól! Tekintse meg akciós menünket>>     
Foglaljon asztalt>>


Cucina - Húsvét

Kedves Vendégünk! Vegyen részt húsvéti facebook játékunkban és legyen ön a szerencsés akit megajándékozunk egy 20 000ft értékű vacsorával. Kóstolja meg Húsvéti Chef ajánlatunkat, mely igazi tavaszi különlegességeket tartogat és töltsön el nálunk egy felejthetetlen estét! Az ajánlat 2015. április 4-től április 12.-éig érvényes. Tekintse meg Húsvéti menünket vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az aktuális chef ajánlatunkról és akcióinkról.
Tovább a játékhoz >> Tovább a húsvéti menühöz>>


Cucina - Valentin nap

Kedves Vendégünk! Vegyen részt Valentin napi facebook játékunkban és legyen ön a szerencsés akit megajándékozunk egy 20 000ft értékű vacsorával. Kóstolja meg Valentin Napi Chef ajánlatunkat, mely igazi romantikus különlegességeket tartogat és töltsön el nálunk egy felejthetetlen estét! Az ajánlat 2015. február 14-től Február 24.-éig érvényes. Tekintse meg Valentin napi menünket vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az aktuális chef ajánlatunkról és akcióinkról.
Tovább a játékhoz >> Tovább a Valentin napi menühöz>>


Table free - éttermi napok a Cucinában

November 18. és 23. között éttermünk is csatlakozik a Table free éttermi napokhoz. Ennek az eseménynek a keretein belül háromfogásos menüt kínálunk vendégeinknek 5000 Ft-ért. A kedvezmény igénybevételéhez mindössze annyit kell tennie, hogy Asztalfoglalását a
www.tablefree.hu weboldalon keresztül intézi.
tekintse meg akciós menünket>>     
foglaljon asztalt>>


Márton napi libaságok

2014. november 11. és 18. között rendezzük éttermünkben a Márton napi libahetet, melyre szeretettel várjuk Önt, kedves családját és barátait. A hagyomány szerint Márton nap a 40 napos adventi böjtöt megelőző utolsó nap, amikor megengedett a jóízű, gazdag falatozás. Valamint ekkor már le lehet vágni a hízott libát is. Jöjjön el és kóstolja meg különleges libaságainkat!
Márton napi libás menü >>     
foglaljon asztalt>>


Dining City - Étterem hét a Cucinában

2014. október 13. és 19. között az Országos Étterem Hét-en minden résztvevő "TOP" étterem egységesen 3.300 Ft-ért kínál (szervízdíjjal együtt) 3 fogásos ebéd/vacsora menüket! Több mint 100 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül kb. 90 budapesti, és 30 az ország különböző pontján található meg! Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, mely Magyarország 50 legjobb étterme közé tartozik (több hazai gasztro szaklap/kiadvány alapján)!      foglaljon asztalt>>


Zwack Open őszi borkóstoló a Zwack Múzeumban

"A Zwack Izabella Borkereskedés borkóstolót szervezett 2014. október 6.-án a Zwack Múzeumba. A vendégeknek lehetőségük volt kötetlenül beszélgetni a borászokkal és közben boraikat kóstolni. Együtt lehettek barátaikkal, ismerőseikkel, borászokkal azon a hangulatos délutánon."     
Képek megtekintése>>