italian restaurant

, Budapest, Váci street 20.

Tel.: +36-30-527-6995

St. Martin's Day goose weeks

November 2015 arranged between 11 and 18 restaurant in St. Martin's Day goose weeks, which we await you, your family and your friends. Tradition has it that Martin's last day preceding the day of the 40-day Advent, when it allowed the tasty , rich snack. Also had already fattened goose down can cut as well. Come and taste our special goose menu!
see our special menu>>     
Reservation>>


Exclusive dining at amazing prices!

In many TOP restaurants a 3-course exclusive menu is available in the week from 12th until 18th October, for a uniform-fixed price, premium menus for 4.900 HUF (appr. €16). More than a 100 of the TOP restaurants are joining this week, 90 of these in Budapest, and 30 all across the country. Some of these restaurants are included in Hungary’s 50 best restaurants.
menu>>     
reservation>>


Reservation >>

Cucina - Húsvét

Kedves Vendégünk! Vegyen részt húsvéti facebook játékunkban és legyen ön a szerencsés akit megajándékozunk egy 20 000ft értékű vacsorával. Kóstolja meg Húsvéti Chef ajánlatunkat, mely igazi tavaszi különlegességeket tartogat és töltsön el nálunk egy felejthetetlen estét! Az ajánlat 2015. április 4-től április 12.-éig érvényes. Tekintse meg Húsvéti menünket vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az aktuális chef ajánlatunkról és akcióinkról.
Tovább a játékhoz >> Tovább a húsvéti menühöz>>


Reservation>>

Cucina - Valentin nap

Kedves Vendégünk! Vegyen részt Valentin napi facebook játékunkban és legyen ön a szerencsés akit megajándékozunk egy 20 000ft értékű vacsorával. Kóstolja meg Valentin Napi Chef ajánlatunkat, mely igazi romantikus különlegességeket tartogat és töltsön el nálunk egy felejthetetlen estét! Az ajánlat 2015. február 14-től Február 24.-éig érvényes. Tekintse meg Valentin napi menünket vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az aktuális chef ajánlatunkról és akcióinkról.
Tovább a játékhoz >> Tovább a Valentin napi menühöz>>


Reservation>>

Table free - éttermi napok a Cucinában

November 18. és 23. között éttermünk is csatlakozik a Table free éttermi napokhoz. Ennek az eseménynek a keretein belül háromfogásos menüt kínálunk vendégeinknek 5000 Ft-ért. A kedvezmény igénybevételéhez mindössze annyit kell tennie, hogy Asztalfoglalását a
www.tablefree.hu weboldalon keresztül intézi.
tekintse meg akciós menünket>>     
foglaljon asztalt>>


Reservation >>

Cucina - Márton nap

Márton napi libaságok

2014. november 11. és 18. között rendezzük éttermünkben a Márton napi libahetet, melyre szeretettel várjuk Önt, kedves családját és barátait. A hagyomány szerint Márton nap a 40 napos adventi böjtöt megelőző utolsó nap, amikor megengedett a jóízű, gazdag falatozás. Valamint ekkor már le lehet vágni a hízott libát is. Jöjjön el és kóstolja meg különleges libaságainkat!
Márton napi libás menü >>     
foglaljon asztalt>>


Reservation >>

Dining City- Restaurant week in Cucina

Between the 13th and 19th of October, 2014 ,in all of the restaurants included in the Hungarian Restaurant Week, you can enjoy a 3-course meal for only 3300HUF (incl. service charge). More than a 100 of the TOP restaurants are joining this week, 90 of these in Budapest, and 30 all across the country. Some of these restaurants are included in Hungary’s 50 best restaurants ( according to several hungarian gastronomical magazines)!     
Reserve a table>>


Photos >>

Zwack Open őszi borkóstoló a Zwack Múzeumban

"A Zwack Izabella Borkereskedés borkóstolót szervezett 2014. október 6.-án a Zwack Múzeumba. A vendégeknek lehetőségük volt kötetlenül beszélgetni a borászokkal és közben boraikat kóstolni. Együtt lehettek barátaikkal, ismerőseikkel, borászokkal azon a hangulatos délutánon."     
Képek megtekintése>>